Ne aludj be!

folder_openDebreceni tagintézmény, Hírek

2024.április 11-én a debreceni Bazilosok egy fergeteges hangulatú 24 órás vetélkedőn vehettek részt, ami kis iskolánk számára hatalmas lehetőség volt és óriási élménnyel gazdagodtak tanulóink.
Az egész napos verseny Debrecen 12 középiskolája között zajlott és a szervezők valóban gondoskodtak arról, hogy a diákoknak eszébe se jusson az alvás! Egymást követték a változatos feladatok a népmesék világából, ahol a mesehősök tízparancsolata után teleshop stílusban árulták a mesebeli kellékeket, később pedig az alkalmatlan mesehősök castingja is megrendezésre került. Tanulóink több feladatban is megcsillogtatták a tánc-és énektudásukat, mellyel hatalmas hangulatot varázsoltak a Hall falai közé. Szerelmi bájitalt kevertek, tökhintót fabrikáltak, rajzoltak, mézeskalács házikót készítettek.
Ez a rendezvény olyan hatalmas jelentőséggel bírt a 25 tanulóink életében, hogy soha nem fogják elfelejteni azt a kedves gesztust, amikor 2 másik középiskolától is megkapták a Fair Play “díjat”, csak azért, mert megnevettették őket, nagyot buliztak együtt és számos új barátságra tettek szert.
Azt hiszem, méltán kiálthatjuk fennhangon, hogy itt tényleg EGYÜTT voltunk, ÉRZÉSSEL voltunk! Ezt a hangulatot visszük tovább a nyereményútra, amit a Zsuzsi vasút támogat!
Hajrá Bazil! Jövőre ugyanitt!

Tags: , ,
Menü