Ismét ellátogatott a kisvárdai tanszalonba az Afrodita Kozmetika

folder_openHírek

Régi ismerősként örömmel üdvözöltük a kisvárdai kozmetikus tanszalonban az Afrodita Kozmetika képviseletében az Apollos Bt. igazgatóját, Varga Attilát, oktató kozmetikusát, Kovács Adriennt és területi képviselőjüket, Élesné Erzsikét. A tartalmas termék- és hatóanyag-ismertetés után a gyakorlatban is kipróbálhattuk mi, 13. és 14. évfolyamos kozmetikus tanulók a termékeket. Nagy sikert aratott körünkben a borterápiás, a mézes-tejes és az öregedő bőrök kezeléséhez is kiváló hialuronos termékcsalád. Látványos eredményt értünk el a problémás bőrök ápolására szolgáló AHA-kezeléssel. Ezenkívül a kézmasszázst is kipróbálhattuk. Köszönjük a termékeket, melyeket tanszalonunknak ajándékoztak.

készítették: 13. és 14. évfolyamos kozmetikus tanulók Kisvárda
Tanulói vélemények:

„Tetszett a borterápia. Jó volt az illata és a hatása is. Ki fogom próbálni a többi termékét is.”
(B. Vivien; 14. évfolyamos kozmetikus tanuló)

„Én a mézes-tejes kezelést kaptam. Simává varázsolta a bőröm. Jó volt a kézmasszázs is. Köszönjük, hogy itt voltak!” (R. Bogi; 14. évfolyamos kozmetikus tanuló)

„Mi a hialuronos kezelést végeztük, a kéz-peelinget pedig mézes-tejes radírral. Mindkettő termékcsalád nagyon tetszett.” (V. Éva; 13. évfolyamos kozmetikus tanuló)

Tags: ,
Menü