„Műkörmös” továbbképzés

folder_openHírek

A Stress Oktatási és Kereskedelmi Kft. fontos feladatának tartja, hogy tanárai a lehető legújabb technikákat és alapanyagokat naprakészen megismerjék és alkalmazzák. A tanárokat szakmai továbbképzésekre és bemutatókra küldi. Vélemény a bemutatóról:
A múlt hétvégén, amikor Kisvárdára látogatott az amerikai Cesars Secrets műkörömalapanyagokat forgalmazó cég. Az egész napos program a Parish Bullban délelőtt temékismertetéssel és használati fortélyok megosztásával telt. Délután gyakorlati oktatás folyt. Ki tudtuk próbálni a termékeket. Amíg a csapat egyik fele „zselézett”, a másik fele „porcelánozott”.
A továbbképzést tartó Mátyás Éva szívesen segített, tanácsot adott, a kérdésekre válaszolt, megmutatta a szakmai fortélyokat.
Sok októberben végzett STRESS -es kéz- és lábápoló, műkörömépítő kolléga is részt vett ezen a napon. Nagyon örültek a hasznos tanácsoknak és annak, hogy olyan anyagokkal ismerkedtek meg, amelyeket a műkörmösök még a nagy világversenyeken is használnak.
Reméljük, minden évben ősszel és tavasszal is találkozhatunk Mátyás Évával és csapatával, hogy az újonnan bevezetett termékekkel is megismerkedhessünk.

Tags: ,
Menü