Élménybeszámolók

folder_openHírek

2010. február 14-én került megrendezésre a Szabolcs Kupa. A versenyzők több kategóriába mérhették össze tudásukat. Osztályunkból Tarr Noémi, Nagy Katalin, Matolcsi Nikoletta és jómagam vettünk részt a nappali smink kategóriában, melyre már hetekkel korábban elkezdtük a felkészülést. Rusinné Papp Mária gyakorlati oktatónknak nagyon sokat köszönhetünk. A verseny 9 órakor kezdődött és 40 perc állt rendelkezésünkre, hogy elkészítsük a sminket, ami a ruhákhoz és a kiegészítőkhöz egyaránt harmonizált. Mivel az első versenyünk volt, mindannyian izgultunk, de miután a verseny kezdetét vette, csillapodott a lámpalázunk. A háttérben osztálytársaink és osztályfőnökünk Laskay Éva tanárnő szurkolt nekünk.

Szent Bazil Középiskola Élménybeszámolók Hírek

Hamar eltelt a 40 perc, mindenki be tudta fejezni munkáját, és a modelleket széppé varázsoltuk. Ezután következett az alkalmi és fantáziasmink. Csodálattal figyeltük a felsőbb osztályos versenytársaink munkáját, amelyek szintén nagyon szépek lettek. Az eredményhirdetésre délután 5 órakor került sor. Talán jobban izgultunk ezekben a percekben, mint a verseny ideje alatt, nem hiába, hiszen Matolcsi Nikoletta 5. helyezést, Nagy Katalin 3. helyezést, én pedig a 2. helyezést értem el. Továbbá Szűcs Mónika 7. helyezést, Söptei Erika 10. helyezést ért el, Hajzer Beáta és Rákóczi Orsolya különdíjat kapott.

Szent Bazil Középiskola Élménybeszámolók Hírek Szent Bazil Középiskola Élménybeszámolók Hírek

Kókai Dóra Kozmetikus tanuló

Már hetek óta csak erre a napra készültünk, nagy izgalommal vártuk a február 14-ét, mivel ez nem csak a szerelmesek ünnepe, hanem a várva várt verseny napja is egyben. A nevezetes napon gyönyörű havas táj fogadta az oda érkezőket. Nagy izgalommal léptünk be a Bujtosi Szabadidő Csarnok főbejáratán és megdobbant a szívünk, amikor megláttuk a sok neves fodrász szakembert. Reggel 7.30-kor izgatottan álltunk sorba, hogy szerencsés kezünk melyik tükörszámot húzza ki.

Szent Bazil Középiskola Élménybeszámolók Hírek

Ezt követően az öltözőben várakoztunk, majd felkészítettük a modelljeinket a versenyszámra. Közben a versenyt támogató cégek érdekes, élményekben gazdag műsorszámokat mutattak be a hatalmas színpadon. Iskolánkat nagyon sok diák képviselte különböző kategóriában. Miután minden versenyszám véget ért, izgatottan vártuk az eredményhirdetést, amelyre 17.00-kor került sor. A tanulók egymás kezét fogva, izgatottan várták ki hányadik helyezést ért el. Eredményeink: Első helyezést ért el Horváth Éva Tamara, Mezei Balázs, Nagy Melinda, Takács Csilla és Kiss Barbara, Különdíj: Murnyák Zita.

Szent Bazil Középiskola Élménybeszámolók Hírek

Rengeteg tapasztalatot szereztünk, nagyon sok szép, érdekes technikát ismerhettünk meg. Nagyon elfáradt a csapat a verseny során, de a befektetett energia meghozta a várt eredményt. Köszönjük a felkészítést, a fáradozást és a segítséget oktatóinknak: Simonné Feffer Ágnesnek, Varga Mariannak és Váradiné Kocsis Brigittának. S nem utolsó sorban köszönjük a modelleknek a türelmet, a kitartást és hogy velünk együtt izgulták át a verseny minden pillanatát.

Kiss Barbara fodrász tanuló

Tags: , , , ,
Menü