Egy hétvége – három díj

folder_openHírek

A Debreceni Pulykanapok keretében 2011. június 11–12-én megrendezett 9. Gál Sándor Emlékversenyre, illetve Profi főzőversenyre a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium immár második alkalommal nevezte szakácstanulóit. Az előző év sikereit felülmúlva, a neves gasztronómiai versengésen debreceni tagintézményünk diákjai – három megye nyolc iskolája között – három díjat is „begyűjtöttek”.

Kéki Sándor tanulónk „Tanuló szakács – Hidegkonyha” kategóriában, nyolcszemélyes dísztáljával és három hideg előételével bronzérmet szerzett. A szabadtéri főzőversenyen a zsűri Tóth János és Kiss Zoltán munkáját aranyéremmel díjazta, Daku Boglárka és Lukács Péter tanulókat pedig ezüstéremmel ismerte el. Előbbi páros kapros-gombás pulykamellel és kecsketúrós galuskával, utóbbi tanulóink burgonyakrokettel és ezersziget öntettel körített tavaszi nyárssal lepték meg a zsűrit és a rendezvény látogatóit.

A sikeres folytatásban bízva, ezúton is gratulálunk tanulóinknak!

Reméljük, a jövőben is hasonló sikereket könyvelhetünk el! Ehhez minden érdeklődő tanuló jelentkezést örömmel fogadjuk. A szakács szakma a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium három tagintézményében, Debrecenben, Kisvárdán és Nyíregyházán 8 osztályra épülő, 3 éves előrehozott szakképzés, valamint 10 osztályra épülő 2 éves szakképzés keretében sajátítható el TANDÍJMENTESEN! További információk: https://szentbazilszakkepzo.hu

Írta: Barna Lászlóné, osztályfőnök

 

Tags: , , ,
Menü