Levizsgáztak végzős fodrász tanulóink Kisvárdán

folder_openHírek

Élményekben és tapasztalatokban gazdag három évet tudhatunk magunk mögött, melynek gyümölcsét ez a végső megmérettetés meg is hozta. 2011. május 18-a nagy nap volt fodrászaink számára. Ekkor kezdődött ugyanis tanulóink vizsgája, amely immár az új modulos rendszerben zajlott. Reggel írásbelivel kezdtek a diákok, majd az informatika teremben számítástechnikai tudásukat csillogtathatták meg, a délután folyamán pedig a szóbeli számonkérés következett. Ez egy nehéz nap volt, de mindannyian sikeresen vették az akadályokat. A szakmai vizsga egy több részből álló gyakorlati feladatsort tartalmazott, amely június 3-án zajlott le a korszerűen felszerelt tanszalonunkban. Már reggel fél nyolckor nagy volt a nyüzsgés. Minden tanuló és modell megjelent. Nagy-nagy izgalommal, de még nagyobb tettrekészséggel várták már a kezdést.

Szent Bazil Középiskola Levizsgáztak végzős fodrász tanulóink Kisvárdán HírekMindenkinek kifogástalan volt a munkaruházata és az eszköze. Végzős tanulóink már alig várták, hogy bizonyságot tegyenek tudásukról. Minden tervszerűen, gördülékenyen és precíz időrendben zajlott. A vizsga részét képezte a Marcell-vízhullám, férfi klasszikus hajvágás, férfi divatos hajvágás, női divatos és alaphajvágás és szárítás, a festés-melír és az alkalmi konty elkészítése. Hosszú nap volt, a végére mindannyian elfáradtunk, de az eredmények önmagukért beszéltek. Diákjaink nagyszerűen teljesítettek. Péntek délutánra már kezükben tarthatták szakmai bizonyítványukat, hogy immár ők is fodrászok.

Szent Bazil Középiskola Levizsgáztak végzős fodrász tanulóink Kisvárdán HírekA vizsgabizottság kimagasló teljesítményéért dicséretben részesítette Dicső Krisztina, Kocsis Zoltán, Márta Anita és Szilágyi Hajnalka nevű tanulókat. Kivételes volt ez a vizsga abból a szempontból is, hogy ez volt az első új rendszer szerint vizsgázó fodrász osztály. Ahhoz, hogy tanítványaink kiváló fodrászok lehessenek, az elmúlt 3 év kemény munkája is hozzájárult a tanulók és tanárok részéről egyaránt. Ezúton szeretném megköszönni az itt tanító gyakorlati oktatók és pedagógusok, valamint a vizsgabizottság tagjainak eredményes munkáját, tanulóinknak pedig szívből gratulálunk és sok sikert kívánunk!

írta: Baloghné Lipták Bernadett osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Levizsgáztak végzős fodrász tanulóink Kisvárdán Hírek

Tags: , , ,
Menü