Irodai asszisztensek lettünk! Légy Te is az!

folder_openHírek

Az idei tanév végén – 4,21-es átlaggal – 19 fő vehette át irodai asszisztens szakmai bizonyítványát a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Várunk téged is kétéves képzésünkre, ha rendelkezel érettségivel, és szimpatikus számodra az irodai légkör, a titkári, adminisztrációs feladat. A tanév során számos program színesítette a hétköznapokat: gépírásverseny, pályaválasztási kiállítás, közlekedési nap, szalagtűző, karácsonyi ünnepség, iskolanap, mozi-, konditerem-, színház-, és múzeumlátogatás, kirándulás, állásbörze, könyv és sportruházat átadása, ballagás.

És hogy megkönnyítsük döntésedet, korábbi tanulóinknak is hangot adunk:

„Véleményem szerint ez egy kiváló iskola. Én ugyanitt már elvégeztem egy szakot, ezért gondoltam, hogy ismét itt szeretnék újabb szakmát szerezni. Az irodai asszisztens képzést választottam, mert a sok szakma közül, amelyet ebben az intézményben lehet választani, ez tetszett a legjobban. Eddig sok tapasztalatot szereztem, például hivatalos levelek megírását, megtanultam gépírni, és azt is, hogyan kell a hivatali életben viselkedni. Mindezek mellett lehetőség van angol nyelvtanulására is. Az intézményben több számítógépterem is rendelkezésünkre áll, így könnyen el tudjuk sajátítani a szakma gyakorlati részét is. Az iskola tanárai fiatalok és jól képzettek, így könnyebben tudnak a diákokkal közvetlen kapcsolatot teremteni. Hozzájuk bármilyen problémával fordulhatunk, mindig segítőkészek. Szeretnék irodai asszisztensként dolgozni, mert úgy érzem, hogy ebben az iskolában minden szükséges tudást megkaptam ahhoz, hogy sikeresen megálljam a helyem az életben. Sok sikert kívánok a jelentkezőknek, akik szeretnének ebbe a kiváló intézménybe bekerülni!” (Bácsi Enikő, irodai asszisztens tanuló)

„Sokáig nem igazán tudtam, mihez kezdjek a nagyvilágban, míg nem láttam meg az iskola hirdetését. Akkor eldöntöttem, hogy tanulni fogok, mégpedig irodai asszisztensnek. Azóta nagyon sok mindent megtanultam a szakmával kapcsolatosan. Például gépírást, ami igazán hasznos, sokkal gyorsabban lehet gépelni, mint kétujjas pötyögéssel, és mindazt, ami a hivatalos ügyek intézéséhez szükséges. A tanárok is nagyon segítőkészek és fiatalok, ami jó, hisz sokkal nagyobb türelmük van hozzánk és megértőbbek is. Az osztály közössége is jó, sokat nevetünk együtt, még a tanárok is velünk együtt nevetnek. Az oktatás színvonala is megfelelő; szakképzett tanárok tanítanak, és bármikor fordulhatunk feléjük bármilyen kérdéssel, kéréssel. A tantárgyaink a szakmával kapcsolatosak és nyelvet is oktatnak, és ha ügyes vagy és kitartó és odafigyelsz az órákon a nyelvvizsgát is leteheted. Ha még keresed a helyed, akkor itt megtalálod!” (Balogh Bettina, irodai asszisztens tanuló)

„Véleményem szerint az iskola környéke nagyon szép. Mikor értesültem a Telegdi Kata Szakiskola irodai asszisztens szakáról, eldöntöttem, hogy ide akarok járni. Nem hittem volna, hogy fél év alatt ilyen teljesítményeket lehet elérni ebben az iskolában. Nagyon hasznos iratokat készítettünk, például önéletrajzot, így sikeresen megpályázhatunk egy állást. Nem bántam meg, hogy ezt a szakot választottam. Aki szereti a számítógép világát – beleértve a gépírást is, annak csak ajánlani tudom.” (Hegedüs Gergő, irodai asszisztens tanuló)

„Amit nagyon szeretek az iskolában, hogy a tanárok nagyon kedvesek, megértők, és az osztályközösség is nagyon jó. A bejárósoknak pedig az autóbuszállomás is közel van. A jövőben szeretnék ebben a munkakörben elhelyezkedni, mert nagyon megtetszett, és sok helyen szükség van titkárnőre. Mindenkinek, aki kedvet érez az irodai munkához, annak bátran ajánlom ezt a sokoldalú munkakörre felkészítő képzést.” (Kaszás Enikő, irodai asszisztens tanuló)

Készítette: Deák-Ficzere Petra, osztályfőnök, szaktanár

Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztensek lettünk! Légy Te is az! Hírek Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztensek lettünk! Légy Te is az! Hírek Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztensek lettünk! Légy Te is az! Hírek Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztensek lettünk! Légy Te is az! Hírek

További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Részletek: Irodai asszisztens képzés

Tags: , ,
Menü