Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra!

folder_openHírek

Ezen a héten még TANDÍJ NÉLKÜL lehet jelentkezni a Gyakorló fodrász, Gyakorló kozmetikus és a Vám- és jövedéki- és termékdíj ügyintéző képzéseinkre.

Két éves képzéseinkre megújult tananyaggal, modern szakmai ismeretekkel, kiválóan felszerelt gyakorlati tanműhelyeinkkel várjuk tanulóinkat.

Képzések helyszíne: Debrecen, Nyíregyháza és Kisvárda

A Gyakorló fodrász és a Gyakorló kozmetikus osztályok szakmai kirándulásra mennek minden tanévben többek között végignézhetik az Ilcsi kozmetikumok gyártását, elutazhatnak Beauty Fórumra Budapestre és folyamatosan részt vehetsz a tanműhelyben szervezett szakmai bemutatókon.

A Vám- és jövedéki- és termékdíj ügyintézők ellátogatnak az Nemzeti Adó- és Vámhivatal fiókjába, illetve a tavalyi évben Pálinkafőzőben töltöttünk egy napot. Több százan találkozunk az Iskolanapon, részt vehetsz az iskolai nyelvi versenyeken, az egészségnapon széleskörű ismereteket szerezhetsz az egészséges életvitelről vagy ha szeretsz mozogni, akkor a sportnapon segítségeddel a Te tagintézményed nyeri el a vándorkupát.

Bízunk benne, hogy az új osztályok is hasonló jó eredményt hoznak az Országos Szakmai versenyen és talán pont Te leszel szakmád kiváló tanulója.

Részletek:

  • Gyakorló fodrász képzés 
  • Gyakorló kozmetikus képzés 
  • Vám- és jövedéki- és termékdíj ügyintéző képzés

Híreink:  

Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségivel rendelkezőknek jó hír a továbbtanulásra! Hírek

Tags: , , , , , ,
Menü