Kimagasló eredmények a nyíregyházi óvodai dajka vizsgán!

folder_openHírek

„A nevelés nemcsak elveken és okos taktikákon múlik, mert elsősorban a lényünkkel nevelünk. Ami jó benned és tiszta azt továbbadod….” (Müller Péter)

2013. szeptember 20-a biztosan emlékezetes nap marad annak a 20 vizsgázónak, akik Nyíregyházán a Stress Kft szervezésében zajló óvodai dajka képzés záró vizsgáján tettek kimagasló eredménnyel tanúbizonyságot gyakorlati és elméleti felkészültségükről.

A vizsgabizottság nyugodt, támogató légkört teremtett a vizsgázók számára. A vizsgázók tanulmányaik lezárásaként először a gyakorlati alkalmasságukat mutathatták meg a vizsgabizottságnak gondozási-nevelési, és takarítás feladatok tekintetében, majd a szóbeli vizsga következett 3 modulból, mely egyöntetűen az alapos felkészültségről szólt. A résztvevők által elkészített gyakorlati naplók, hűen tükrözték a jelöltek kreativitását, gyermekszeretetét, szakmaiságát. A vizsgabizottság véleménye szerint a vizsgázók rendszerezett, átfogó tudással rendelkeztek, melyet a többségében jeles eredmény, és az összesített százalékos eredmény (92%) is alátámasztott. Kiemelkedő teljesítményükért általános dicséretben részesült 3 fő, név szerint: Fábiánné Vaskó Angelika Orsolya, Márczi Andrea, Nagy Nóra, akik minden vizsgatevékenységből 100%-os teljesítményt nyújtottak. A vizsgabizottság a szóbeli vizsgán nyújtott teljesítményéért 4 főt részesített dicséretben, név szerint: Homa Ivett, Joóné Vilmányi Diána, Pusztai Fruzsina, Rusznyák – Orosz Teodóra.

A vizsgabizottság elnöke záró beszédében elismerően beszélt a vizsgázók példaértékű felkészültségéről, valamint a képzés és a szakmai vizsga szakszerű lebonyolításáról. Összességében elmondható, hogy kimagasló teljesítményt elérve olyan szakemberek kerülnek a képző által a város, a megye óvodáiba, akik maximálisan megállják a helyüket szakmailag – emberileg egyaránt a gyerekek körében.

A képző intézmény nevében mindannyiuknak szívből gratulálunk, és kívánunk jó egészséget hivatásuk gyakorlásához!

Írta: Bartos-Molnár Tímea szaktanár

További fényképek FACEBOOK oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü