Jó passz!

folder_openHírek

2013. szeptember 27-én rendeztük meg a szokásos labdarúgó házibajnokságot a nyíregyházi Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban illetve a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában. Két csoportban, hat együttes mérhette össze az erejét a bajnoki címért, ezen a napsütéses délutánon. Remek csatákat láthatott a kilátogató diáksereg a Toldi utcai tornapályán, melyen végül a tizenegyedikes szakács tanulók csapata végzett az élen. A döntőben a Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintézők lelkes csapatát múlták felül 3-3-as rendes játékidő utáni hetes párbajban. A győztes csapat névsora: Jóni Sándor, Horváth Tibor, Pataki Milán, Németh Gábor, Horváth Csaba, Habány Richárd. Ezúton is gratulálunk a győzteseknek!

Végső sorrend:
1. Szakács 11.
2. Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző 13.
3. Fodrász 13.
4. Pincér, Vendéglátó-eladó 9.
5. Szakács 10.
6. Szakács 9.

Tanulói vélemények:

Sándor: Nagyon izgalmas döntőt játszottunk az erős ellenféllel. Az utolsó pillanatban egyenlítettünk, és ez olyan erőt adott, hogy éreztem hetesekkel csakis mi nyerhetünk. Jó passzban voltunk!
Gergő: Izgalmas meccseket játszottunk. A döntőben sajnos nem koncentráltunk eléggé, túl sokat hibáztunk, gyerekes hibákból kaptuk a gólokat. A következő bajnokságot mindenképpen meg szeretnénk nyerni.

Készítette: Vajda Gyula testnevelő tanár
Szent Bazil Középiskola Jó passz! Hírek Szent Bazil Középiskola Jó passz! Hírek Szent Bazil Középiskola Jó passz! Hírek Szent Bazil Középiskola Jó passz! Hírek
 

Tags: , , ,
Menü