Stella bemutatón a kisvárdai fodrász tanulók

folder_openHírek

2013. október 26-án a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola néhány fodrász tanulója a Stella cég által rendezett színvonalas bemutatón vett részt Debrecenben. A Stella sztárfodrászai a legújabb, csúcsminőségű fodrász és kozmetikai termékeket és új trendeket mutattak be a szép számú érdeklődőknek. A bemutatón neves hazai és külföldi előadók is közreműködtek. Többek között Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász, és az Arató Akadémia tagjai, ami nagyon nagy élmény volt számunkra. Minden sztárfodrász egyedi hajfestéstechnikákat, színátmeneteket, merész színeket mutatott be. Láthattunk új hajvágási és frizurakészítési eljárásokat a legújabb trendeknek és a legújabb divatirányzatoknak megfelelően. Az ott töltött idő tartalmasnak, hasznosnak bizonyult számunkra, sok új ismerettel gazdagodtunk és új ötleteket meríthetünk a látottak alapján. Szeretnék minél több tanulót arra ösztönözni, hogy hasonló rendezvényeken vegyenek részt, hisz ilyenkor sok ismeretre lehet szert tenni, és ellesni pár egyszerű, de nagyszerű frizurakészítési módot a szakma nagyjaitól.

Oláhné Szabó Anita szaktanár, fodrász szakoktató
Tanulói vélemények:

„Nagyon izgalmas bemutató volt. Értékes ajándékokat kaptunk a végén. Alkalmunk volt találkozni az egyik magyar fodrász világbajnokkal. Nagyon sokat tanulhattunk, és nagyon sok új terméket ismerhettünk meg, melyet én is használok mindennap.” (D. E. 12. évfolyamos Fodrász tanuló)
„Nagyon különleges élmény volt számomra ez a fodrász bemutató. Rengeteg jó frizurát láttam, amiből a későbbiek során ötletet meríthetek, és minden hasonló rendezvényre el fogok menni, mert megéri.” (V. M. 10. évfolyamos Fodrász tanuló)

Szent Bazil Középiskola Stella bemutatón a kisvárdai fodrász tanulók Hírek Szent Bazil Középiskola Stella bemutatón a kisvárdai fodrász tanulók Hírek

Tags: , , ,
Menü