Jeges kalandok

folder_openHírek

Az idei tanévben újra ellátogathattak Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium osztályai a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnok melletti műjégpályára. A kezdeti bátortalanság után egyre több tanuló húzott korcsolyát a lábára, és próbálta ki több-kevesebb eséssel és sikerrel e téli sport örömeit. Néhányan meglepően hamar ráéreztek a technikájára. Azonban voltak olyanok is, akiket gyakran legyőzött a gravitáció. Fél óra után az ügyesebbek már fogócska keretében feszegették frissen megszerzett tudásuk határait. Ez is számtalan vicces jelenetet eredményezett. Mindenki bánatára az önfeledt szórakozásnak az idő lejártával vége szakadt. Igazi csapatépítő programnak bizonyult és a diákok egybehangzó kívánalma alapján szeretnék a közeljövőben megismételni.

Tanulói vélemény:

Bojti Bettina és Gyulai Nikolett tanulók:
Fergeteges élményben volt részünk, nekünk akik először próbálkoztunk, félve merészkedtünk a jégpályára.
Botlásainkkal szórakoztattuk társainkat, akik a pálya szélén tekintették meg a történéseket. Sokan azonban ráéreztünk az ízére, és pozitív élményekkel gazdagodtunk. Ám akik némi sérüléssel távoztak, sem bánták meg, hogy kipróbálták ezt a lehetőséget. Akik nem éltek ezzel a lehetőséggel, izgatottan várják a következő alkalmat, hogy pályára léphessenek. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára.
Kellemes hangulat uralkodott mindenkin. Nagyon hálásak vagyunk ezért a lenyűgöző napért és kíváncsian várjuk a következő alkalmat.

Készítette: Vajda Gyula
Szent Bazil Középiskola Jeges kalandok Hírek Szent Bazil Középiskola Jeges kalandok HírekTovábbi képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü