Az első megmérettetés 2014 február

folder_openHírek

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium három éves szakképzésben részt vevő pincér, szakács és eladó osztály kilencedikes tanulói megkapták a féléves bizonyítványokat. A gyerekek türelmetlenül és nagy izgalommal várták, hogy milyen eredménnyel sikerült ezt a félévet teljesíteni. A szorgalmasabb diákoknak sikerült ténylegesen jó eredményt elérniük. Ők nagyon örültek annak, hogy szorgalmuknak meg lett az eredménye. A tanulók nagy része négy- illetve négy fölötti átlagot ért el. Ők büszkén mutathatják meg szüleiknek a fél éves bizonyítványt. A kevésbé jó teljesítő gyerekek sem keseredtek el túlságosan, mivel minden lehetőség adott számukra ahhoz, hogy a második fél évben javítsanak az osztályzatukon. Az osztályok jó közösséggé formálódtak a félév folyamán, a szorgalmasabb tanulók segítséget nyújtanak a gyakorlati és elméleti tantárgyak megértésében a gyengébb diákoknak. Elkezdtük a felkészülést a szintvizsgára, amely áprilisban lesz. A vizsga sikeres letétele biztosítja a tanulóknak, hogy a nyári szakmai gyakorlatot, ha szeretnék, külső gyakorlati helyszínen tudják teljesíteni. Sok kitartást, türelmet és szorgalmat kívánunk az iskolánk tanulójának a második félévben.

Újvári Ella 09. Szakács – Pincér osztály Osztályfőnöke

Tanulói vélemények:

Sokan dicsérték a Tessedik Sámuel Szakképző Iskolát nekem korábban a barátaim, ismerőseim. Nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem, bár magas a követelmény, de igyekszem megfelelni az elvárásoknak. A félévi eredményem kitűnő lett, melynek nagyon örülök, s lendületet ad a további tanulásban.
Balogh Petra 9. Évfolyamos Eladó tanuló
Eladó szakra járok, ahol nagyon sok szakmai tantárgyunk van, ezért is nehéz minden tárgyból jó jegyeket szerezni, de azt gondolom, hogy nem lehetetlen, példa rá a kitűnő féléves eredményem.
Tóth Nikolett 9. Évfolyamos Eladó tanuló

Tags: , , , ,
Menü