A pincérek végső megmérettetése

folder_openHírek

A 2013/2014-es tanév 12. évfolyamos pincér tanulóink már szakmunkás bizonyítvánnyal a kezükben élvezhetik a nyári napokat, hiszen 2014. május folyamán sikeres szakmai vizsgát tettek a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium nyíregyházi telephelyén. Május 14-én a vendéglátó gazdálkodási tevékenységek tantárgyból írásbeli, majd 22-én az első gyakorlati, 26-án a vendéglátó tevékenység alapjai és a szakmai idegen nyelvi kommunikáció tantárgyak szóbeli vizsgarésze és végül 29-én a második gyakorlati vizsgák zajlottak le.
Mindegyik vizsganap előtt nagy volt az izgalom a diákok körében, hiszen a vizsgabizottságok kirendelt tagjai – dr. Kovács Mihályné, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nyíregyháza és Környéke Régió elnök asszonya elnökölt, valamint Csordás János éttermi mester szakoktató – a vendéglátás neves képviselői voltak. Diákjaink végül sikeresen vették a négy nap akadályait és eredményesen szerepeltek a vizsgán.
Csáki Juliannát, Farkas Dalma Ildikót és Sitku Nikolettát a szóbeli vizsgán nyújtott teljesítményéért, Lakatos Csabát a négy vizsganap kitűnő eredményéért, Petrényi Jánost a szóbeli és gyakorlati vizsganapokon nyújtott jeles eredményeiért, valamint Vitányi Gábor Csabát pedig a szakmai idegen nyelvi kommunikáció szóbeli kimagasló eredményéért dicsérte meg a vizsgabizottság. Az osztály vizsgaeredménye: 4,00 átlaggal zárult.
Ezúton is gratulálok nekik és kívánok mindnyájuknak további szép eredményeket, sikeres előmenetelt a pincér szakmában!

Gavallérné Vass Tímea, osztályfőnök

Szent Bazil Középiskola A pincérek végső megmérettetése Hírek

Szent Bazil Középiskola A pincérek végső megmérettetése Hírek

Szent Bazil Középiskola A pincérek végső megmérettetése Hírek

Szent Bazil Középiskola A pincérek végső megmérettetése Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü