Pályaválasztási nap

folder_openHírek, TÁMOP 3.3.10-046, TÁMOP-3.3.10.

2014. november 13-án került sor a sokak által várt kirándulásra, a miskolci Pályaválasztási Kiállítás meglátogatására.
Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadta a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépsikola élményekre éhes kis csapatát, hiszen szikrázóan sütött a nap.
A kiállítás Miskolcon a Generali Arénában kapott helyet, amely méltó hely egy ilyen nagy érdeklődésre számot tartó rendezvénynek. Számtalan középiskola és néhány felsőfokú intézmény is bemutatkozott itt nem beszélve a különböző vállalkozásokról, azzal a nem titkolt céllal, hogy ebben a válságtól sújtotta korban segítse a diákokat a jövőjük alakításában.
A kiállítás után könnyedebb program következett: a közeli Lillafüred festői szépségű tájait kerestük fel. A diákok nagy csodálattal tekintették meg a Palota szállót, a Fátyol vízesést, a Szinva patakot, a Hámori tavat és a többi nevezetességet. Az ősz ezernyi színe nyújtott hátteret minden egyes tekintetükhöz.
A mozgalmas nap után kicsit elfáradva, de rengeteg tapasztalattal tértünk haza.

A program a TÁMOP-3.3.10. A – 12 – 2013 – 0046 Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában pályázat során valósult meg.

Készítette: Pethőné Ludman Renáta, Tóth András, mentor tanárok

Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási nap Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Pályaválasztási nap Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10.
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü