Ismerd meg és fejezd ki önmagad!

folder_openHírek, TÁMOP-3.3.10.

Ezzel a jelmondattal indulva, a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium debreceni telephelyének tanulói rendhagyó önismereti, kommunikációs órán vettek részt 2014. november 28-án és december 1-jén.
A diákok a ZeneTheatrum Drámapedagógiai Műhelyében vendégeskedtek, ahol csoportos foglalkozás keretében, drámapedagógusok vezetésévelnagyon élvezetes szituációs és helyzetgyakorlatokat oldottak meg. Az iskola falain kívül szabadabb mozgástérrel rendelkeztek, így gátlásaikat levetkőzve, nyíltabban tudtak részt venni a csoportmunkában. Ezek segítségével nem csak saját, hanem társaik személyiségét is jobban megismerhették.
A foglalkozások célja az volt, hogy a TÁMOP-3.3.10-es pályázatba bevont hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók kommunikációs, konfliktuskezelő, problémamegoldó és egyéb képességei fejlődjenek, hogy minél könnyebben és sikeresebben illeszkedjenek be a közösségi életbe és a munka világába.
Köszönjük Végh Veronika és Csáki Szabolcs munkáját, akik lehetővé tették a program megvalósítását!
Kovács Ágnes intézményvezető

Iskolánk a programot a TÁMOP-3.3.10.A-12-2013-0045 azonosító számú projekt keretében valósította meg.


Szent Bazil Középiskola Ismerd meg és fejezd ki önmagad! Hírek TÁMOP 3.3.10.Szent Bazil Középiskola Ismerd meg és fejezd ki önmagad! Hírek TÁMOP 3.3.10.Szent Bazil Középiskola Ismerd meg és fejezd ki önmagad! Hírek TÁMOP 3.3.10.

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: ,
Menü