Pálinka kedvesem, légy az enyém!

folder_openHírek, TÁMOP 3.3.10-046, TÁMOP-3.3.10.

A lelkes diákok figyelmesen hallgatták az ismertetőt a kiváló minőségű pálinkáiról méltán híres főzde történetéről, működéséről, megalakulásától kezdve napjainkig. Megismerkedtek a pálinkafőzés folyamatával a gyümölcs felvásárlásától kezdve a palackozáson át az értékesítésig. Bepillantást nyertek a szolgáltatóegységek üzemeltetésének rejtelmeibe is, melyeket eddig csak tankönyvekből „bifláztak be”.
A látogatás végén a tanulók természetesen minőségellenőrzést is végeztek, hiszen nem mindegy, hogy mi kerül ki a fogyasztókhoz. A legtöbb szavazatot a szőlőből készült új termék, illetve az eperpálinka kapta. Új ismeretekkel és kellemes élményekkel gazdagodtak a tanulók, egyetértve abban, hogy többször is szeretnének részt venni ilyen tanulmányi kiránduláson.

Pethőné Ludman Renáta, mentor

A program a TÁMOP-3.3.10.A-12-2013-0046 Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola projekt keretében valósult meg.

Szent Bazil Középiskola Pálinka kedvesem, légy az enyém! Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Pálinka kedvesem, légy az enyém! Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Pálinka kedvesem, légy az enyém! Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10.
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü