Sikeres szakma – biztos állás?

folder_openHírek, TÁMOP-3.3.10.

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban 2014. december 4-én megrendezésre került az álláskeresési kiscsoportos foglalkozás, melyen tanulóink nagy érdeklődéssel vettek részt.
Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk olyan szakképzett, pályakezdő fiatalokkal, akik több hónapon át próbálnak szakmájukban elhelyezkedni, de az esetek túlnyomó részében még csak visszajelzést sem kapnak.  A foglalkozás segítséget nyújtott abban, hogy a tanulók képessé váljanak reális pályacélt meghatározni. A csoportvezetők megismertették a jelenlegi munkaerőpiaci viszonyokat, munkáltatói szokásokat. A diákok olyan információk, technikák és tanácsok birtokába jutottak, melyek hatékonyan elősegítik az álláskeresési folyamat egyes szintjein való sikeres részvételt. Szituációs gyakorlatok segítségével felkészülhettek a tanulók az álláskeresés különböző fázisaira.
Ezúton is köszönjük a HAHA Egyesület előadóinak, hogy segítették tanulóinkat a sikeresebb jövőjük kialakításában.

 Peténé Hegedűs Judit, igazgatóhelyettes

A foglalkozás a TÁMOP-3.3.10.A-12-2013-0045 számú Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban projekt keretében valósult meg.

Szent Bazil Középiskola Sikeres szakma   biztos állás? Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Sikeres szakma   biztos állás? Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Sikeres szakma   biztos állás? Hírek TÁMOP 3.3.10.
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: ,
Menü