A felnőttkor küszöbén

folder_openHírek, TÁMOP-3.3.10.

Minden diák előbb vagy utóbb elérezik tanulóévei fordulópontjához, az utolsó évhez, amikor számot kell adnia az addig tanultakról. Mielőtt azonban ennek a kötelezettségüknek eleget tennének, egy sokkal kellemesebb eseményen vesznek részt, a szalagavatón.
Advent harmadik hétvégéjén 8 osztály diákjai kapták meg a végzősök szalagját a Debreceni Egyetem nyíregyházi Egészségügyi Karának Zilahi termében. A meghívott vendégekkel, szülőkkel, rokonokkal teljesen megtelt díszteremben a felsorakozott osztályok tanulóit először Kovács Ágnes, majd Nagyné Filimon Csilla intézményvezető asszonyok köszöntötték, akik kiváló idézettel támasztották alá a kék szalag üzenetét: az élet sikereihez olyan mesteremberekre van szükség, akik értik, tudják, szeretik szakmájukat, munkájukat. A szalagtűzést követően a délután kiemelt programját, a diákműsort mindenki izgatottan várta. A zenés, táncos produkciók olyan sokszínűek voltak, mint az osztályközösségek. Minden szakmacsoport megtalálta a neki legjobban álló műsortémát. Az iskola végzősei bebizonyították, hogy a nagyon elegáns keringőtől a modern táncos bemutatón át a humorérzéküket is meg tudják csillogtatni. A dinamikus produkciók együtt adták meg a délután feledhetetlen élményét. Lehet összehasonlítani, de nem a produkciók egyéni értéke a legfontosabb, hanem az általuk összeállt rendkívül színvonalas diákműsor. Gratulálunk mindannyiuknak és a felkészítőiknek is. Bízunk benne, hogy az elkövetkező vizsgákon is legalább olyan jól szerepelnek, mint a szalagavató ünnepélyükön, amelyet leginkább ők maguk tettek emlékezetessé.

Kovalecz-Szabó Csilla, végzős osztályfőnök

A program a Tessedik TÁMOP-3.3.10. A – 12 – 2013 – 0045 Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban pályázat során valósult meg

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü