Marketingben is otthon vagyunk

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola irodai asszisztens tanulói a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola által szervezett „Gondolkozzunk marketing nyelven!” elnevezésű marketingversenyen március 25-én 32 csapatból az előkelő 6. helyezést érték el.

Az alábbiakban Szálkai Noémi Lilla, 13. évfolyamos irodai asszisztens tanuló beszámolóját közöljük:

2015-ben második alkalommal került megrendezésre a Gondolkodjunk marketing nyelven II. című verseny. Irodás osztályként nagy örömünkre szolgált, hogy a 32 csapat közül – Portré Fotó Társaságunkkal – az első 10-be jutottunk be. A döntőn a prezentáció bemutatása után további játékos feladatok vártak ránk. Csapatunk 6. helyezést ért el. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk a megmérettetés során. Köszönettel tartozunk felkészítő tanárunknak, Fedor Lászlónénak, nélküle nem jutottunk volna el idáig. A csapat tagjai: Lukács Szabina, Nagy Mónika, Gergencsik Fanni és Szálkai Noémi Lilla.

Képzési infó: a 2015/2016. tanévre vonatkozó szakmaszerkezeti döntése értelmében a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola debreceni telephelye várja az érettségizett fiatalok jelentkezését a 2015 szeptemberében induló. vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző (54 344 03) két évfolyamos szakközépiskolai képzésére.
Jelentkezni személyesen a Piac utca 60. szám alatti felvételi irodánkban lehet: http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat

Szent Bazil Középiskola Marketingben is otthon vagyunk Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü