Irodai asszisztens 4.82

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola végzős irodai asszisztens tanulói számára a vizsgaidőszak a június 5-i szóbeli vizsgákkal zárult.
Tanulóink kiemelkedő eredményt értek el, 4,82-es vizsgaátlaggal vehették át irodai asszisztens szakmai bizonyítványukat.
A vizsgabizottság dicséretben részesítette Daróczi Bettina, Dobos Gréta, Fehér Brigitta, Gyügyei Erika, Joó Kitti, Kathi Szabina, Takács Anett Nikolett és Volánszki Anita vizsgázókat, akik minden vizsgarészből jeles érdemjegyet szereztek. Az iskola pedig a két év munkája során nyújtott teljesítménye alapján Daróczi Bettina, Dobos Gréta, Fehér Brigitta, Gyügyei Erika, Joó Kitti, Kathi Szabina és Varga Fanni tanulókat tárgyjutalommal díjazta.
Végzett diákjainknak ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!
Köszönjük a vizsgabizottság elnöke, dr. Hadházy Jenő, a vizsgabizottság delegált tagjai, Kisné Gáti Andrea és Seres Judit Zsuzsanna, valamint a felkészítő tanárok és a szaktanárok áldozatos munkáját!

Készítette: Deák-Ficzere Petra, osztályfőnökök

Képzési infó: a 2015/2016. tanévben az alábbi szakiskolai, illetve szakközépiskolai képzésekre várjuk az érdeklők jelentkezését:
http://szentbazilszakkepzo.hu/intezmenyein/telegdi-kata-kozepiskola/telegdi-kata-kozepiskola-kepzesek

Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztens 4.82 Hírek Szent Bazil Középiskola Irodai asszisztens 4.82 Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü