T-Rend a lelke mindennek

folder_openHírek

A nyíregyházi Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola iskolánk végzős gyakorló fodrász tanulói szakmai program keretében, budapesti kiránduláson vettek részt a Schwarzkopf Trend Fesztiválon 2016.03.05-én.
Szent Bazil Középiskola T Rend a lelke mindennek Hírek

A fesztivál a Schwarzkopf Essential Look országos rendezvénye, ahol megismerkedhettünk az új irányzatokkal és professzionális inspiráló, variálható, trendközpontú termékekkel, amik lehetőséget teremtenek a saját egyéni stílus megtalálására. Show műsor jelleggel mutatkoztak be az ország vezető szalonjai és mesterfodrászai. A dinamikus, magával ragadó program a szakmai elméleti ismeretek mellett látványban is megmozgatta a fantáziákat, arra késztetve, hogy tovább növeljük a kreativitást, és munkánk során minél elégedettebb vendégkört tudhassunk magunkénak.
Szent Bazil Középiskola T Rend a lelke mindennek Hírek
A végzős tanulóknak segítség volt a program a vizsgára való felkészülésben is, mivel a komplex vizsga része az aktuális trend ismeretével divatfrizura tervezése, termékismeret és termékajánlás. A jó hangulatú kirándulásról új ismeretekkel és vidám hangulattal érkeztünk haza, várva, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassuk, alkalmazhassuk az új technikákat és anyagokat.
Jeney Zoltán (tanár)
Nyíregyháza, 2016.03.07.

Tags: , , ,
Menü