Ballagás a kisvárdai Tessedikben

folder_openHírek

A ballagás, nagyon fontos esemény minden végzős diák számára. Egyben búcsút is jelent, hiszen lezár egy időszakot, az élet egy szakaszát. Ugyanakkor egy új irány felé vezető utat is nyit.
Ilyen vegyes érzésekkel vettek búcsút iskolájuktól a végzős diákok is 2016. április 30-án Kisvárdán a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban.
Szent Bazil Középiskola Ballagás a kisvárdai Tessedikben Hírek

A ballagó 11. évfolyamos Pincér, Szakács, Eladó osztályra büszkén fognak emlékezni diáktársaik és tanáraik egyaránt. Tanulmányi eredményeik és szakmai versenyeken elért helyezéseik arról tesznek bizonyságot, hogy tartalmasan és eredményesen töltötték el diákéveiket iskolánk falai között. A végzős Pincér osztály soraiból került ki „Az év diákja” emlékplakettel jutalmazott Pongó Piroska Erzsébet, aki hároméves kiváló tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért, szakmai és egyéb versenyeken nyújtott kimagasló teljesítményéért nyerte el a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium nevelőtestületének elismerését.
A pedagógusok közül idén Farkas Mihály, pincér gyakorlati oktató büszkélkedhet „Az év tanára” címmel.
Oklevelet kapott és könyvjutalomban részesült továbbá Horváth Beáta, Horváth Edvárd, Szabó Barbara, 11. évfolyamos Eladó szakos, Papp Valéria, Lengyel Dániel, 11. évfolyamos Pincér szakos tanulók.
Szívből gratulálunk a jutalmazottaknak!
Végzős diákjainknak ezúton is sikeres szakmai vizsgát kívánunk!
Balázs Anita, osztályfőnök
 További képek a ballagásról itt: http://bit.ly/1YtAmAo

Tags: , , , ,
Menü