Elsősegélyben elsők a kisvárdai Telegdisek

folder_openHírek

Április 23-án került megrendezésre a területi elsősegélynyújtó verseny az ajaki Általános Iskolában. A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola felnőtt kategóriában képviseltette magát egy ötfős csapattal, ahol a 13. évfolyamos Irodai asszisztens és a szintén 13. évfolyamos Gyakorló kozmetikus tanulók vettek részt.
Szent Bazil Középiskola Elsősegélyben elsők a kisvárdai Telegdisek Hírek

A verseny baleseti helyszínekből állt, ahol különböző sérüléseket szimuláltak a szervezők. Ezeket a sérüléseket szakszerűen kellett a versenyzőknek ellátniuk.
Több totó is akadt a feladatok között, ahol számot kellett adni a közlekedési ismeretekről, a vöröskereszt történetéről. A pihenő helyeken puzzle összerakása, tűzoltóautó megtekintése is szerepelt. Nagy örömünkre a területi versenyt felnőtt kategóriában a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola tanulói nyerték meg, így továbbjutottak a 2016.05.07-én megrendezésre kerülő megyei fordulóra.
A csapat tagjai: Laczkó Nikoletta csapatkapitány, Tokár Henrietta, Székely Ivett, Bori Emese, Kocsi Ágnes. Az elért eredményhez szívből gratulálunk és sok sikert kívánunk a megyei fordulóhoz!
Jancsóné Belinszky Marianna, felkészítő tanár
Még több kép: http://bit.ly/22bBwT6

Tags: , ,
Menü