Elhelyezkedés – telegdisként

folder_openHírek

A Debreceni Egyetem 1997 óta szervez állásbörzét, remek lehetőséget adva arra, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő munkát, mivel sok cég képviselteti magát számos állásajánlattal.
Szent Bazil Középiskola Elhelyezkedés – telegdisként Hírek

Iskolánk minden évben lehetővé teszi, hogy részt vegyünk ezen a rendezvényen, és ezen felül a Plázában rendezett kiállításon is jelen voltunk – ezzel is segítve elhelyezkedésünket.  A munkáltatók nagy elvárásokat gördítenek a munkavállalók elé, ez alól a pályakezdők sem kivételek. A börzén több diáktársunk átadhatta az önéletrajzát.
Iskolánkban már lehetőségünk volt részt venni különféle, karrierépítést támogató programokon, próbainterjúkon is. Megtanultuk, hogy néz ki egy jól felépített önéletrajz, hiszen ez az álláskeresésünk sikerének egyik legfontosabb pontja. Tanáraink több elhelyezkedési lehetőséget ajánlottak nekünk. Iskolánk felvételi irodájába is közülünk választottak új munkaerőt. És már van olyan, aki megtalálta és betöltötte álmai állását. És persze van, akivel a továbbtanulást célozta meg.
Szent Bazil Középiskola Elhelyezkedés – telegdisként Hírek
„Az első állásinterjúmon voltam, ahol „élesben” is kipróbálhattam a tanultakat. Az iskolában a szakmához szükséges ismeretek mellett a nagyvilág első lépéseire is felkészítettek. Így az interjú nem szolgált meglepetéssel, azokat a kérdéseket kaptam, amilre itt is választ kellett adnom.” (Balogh Edina)
 
Készítették: Tar Petra, Kállai Lili, Belánszky Bianka, Balogh Edina, végzős irodai asszisztensek
 

Tags: , ,
Menü