Gyakorlott fodrászok

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola végzős gyakorló fodrász tanulói számára a vizsgaidőszak a június 1-jei szóbeli vizsgákkal zárult.
Szent Bazil Középiskola Gyakorlott fodrászok Hírek

Diákjaink az írásbeli, a gyakorlati és a szóbeli vizsgarészeket sikeresen teljesítve gyakorló fodrász végzettséget szereztek.
Gyakorló fodrász tanulóink a 2016/2017. tanévben a fodrász ráépülő képzésen szakmai ismereteiket és jártasságukat akár tovább is mélyíthetik.
Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk tanulóinknak!
Köszönjük a vizsgabizottságok tagjai, valamint a felkészítő tanárok és a szaktanárok áldozatos munkáját!
Készítette: Kerekes Nikolett, osztályfőnök
A vizsgáról készült képeket itt lehet megnézni: http://bit.ly/1PDshcK
Képzési információk:
A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 2016/2017. tanévben ingyenes, iskolai rendszerű gyógy- és sportmasszőr képzést indít, amelyre várjuk az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok jelentkezését. Diákjaink a kötelezően előírt gyakorlatukat a kiválóan felszerelt egészségügyi demonstrációs termünkben, valamint masszázs tanműhelyünkben, továbbá a gyakorlati képzésben közreműködő hotelek wellness-részlegein teljesíthetik.
Az elméleti képzés helyszíne: Nyíregyháza, a gyakorlati képzés helyszíne: Debrecen.
A gyógy- és sportmasszőr képzésre jelentkezni személyesen a Nyíregyháza, Nyár u. 10., valamint a Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti felvételi irodánkban lehet:

Kapcsolat – Visszahívás


 

Tags: , ,
Menü