A lányok sikere

folder_openHírek

A debreceni Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban 2016. május 31-én, 16 lány sikeres komplex szakmai vizsgát tett, s immár gyógypedagógiai segítő munkatársakká válhattak.
Szent Bazil Középiskola A lányok sikere Hírek

A megmérettetés két részből állt. Egy gyakorlati feladatból, mely egy előzetesen elkészített záró dolgozat leadását jelentette és egy szóbeli feleletből, amelyen 20 központilag kiadott tételből húzhattak a tanulók.
Az átvirrasztott éjszakák, a sok tanulás meghozta várva várt gyümölcsét, hiszen szép eredmények kerülhettek a bizonyítványokba. A vizsgabizottság tagjai mind elismert személyiségei a pedagógiának, oktatásnak, ezért a felkészülés elengedhetetlen volt. Az elnök Béres Mária a Bárczi Gusztáv EGYMI gyógypedagógusa volt, a két tag pedig Nanszákné dr. habil. Cserfalvi Ilona a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskoláról és Göncziné dr. Szabó Terézia a Nyíregyházi Főiskoláról. Mindannyian pozitív visszajelzéseket adtak a tanulók felkészültségéről, s ez iskolánknak is nagy elismerést jelentett.
Osztályfőnökükként útjukra bocsájtottam őket, felidéztük a 2 év emlékeit és remélem, hogy mindenki megtalálja a számításának megfelelő lehetőségeket, legyen az munka vagy másik szakma esetleg egyetem, főiskola.
Bugyik- Oláh Judit, osztályfőnök
További képek a facebookon!

Tags: , ,
Menü