Újabb siker a Telegdiben!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Újabb siker a Telegdiben! HírekA debreceni Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium 13. évfolyamos vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanulói kimagasló eredményt értek el a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny szatellitjátékán.

Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programja által meghirdetett „LIKE A BOSS” elnevezésű pályázatra a diákoknak egy vezető szerepet betöltő személlyel kellett – meghatározott szempontsor mentén – interjút készíteniük. A pályázók munkáját Stumpf András, a Mandiner újságírója, Molnár Bálint, az MCC Média/Kommunikáció szakirányának vezetője, valamint Szalai Zoltán, az MCC ügyvezető igazgatója zsűrizte.

A pályázatra két csapatunk nevezett. Sárai Bernadett, Kocsis Enikő, Tallós Katalin és Csizmadia Eszter dr. Nagyné Berke Mónikával, a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesületének vezetőjével, míg Kerekes Viktória, Csokán Dóra, Kacsó Erik és Rácz Norbert Nagy Károly Tiborné vámszakértővel, iskolánk pedagógusával készítettek interjút. A zsűri az előbbi produktumot 2. helyezéssel díjazta.

Kimagasló eredményükhöz ezúton is gratulálunk!
Az alábbiakban teljes terjedelmükben közöljük az interjúkat:
interju_nagy_karolyne
interju_nagyne_berke_monika

Tags:
Menü