Ballagás a kisvárdai Tessedikben 2017 május

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Ballagás a kisvárdai Tessedikben 2017 május HírekA ballagás nagyon fontos esemény minden végzős diák számára.
Egyben búcsút is jelent, hiszen lezár egy időszakot, az élet egy szakaszát.
Ugyanakkor egy új irány felé vezető utat is nyit.
Ilyen vegyes érzésekkel vettek búcsút iskolájuktól a végzős diákok is 2017. május 6-án Kisvárdán a Tessedik Sámuel Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumban.

A ballagó 11. évfolyamos Vendéglátó eladó, Pincér osztályra büszkén fognak emlékezni diáktársaik és tanáraik egyaránt. Tanulmányi eredményeik és szakmai versenyeken elért helyezéseik arról tesznek bizonyságot, hogy tartalmasan és eredményesen töltötték el diákéveiket iskolánk falai között.
A végzős Vendéglátó eladó osztály soraiból került ki „Az év diákja” emlékplakettel jutalmazott Nagy Nikoletta, aki hároméves kiváló tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért nyerte el a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium vezetőségének és tanárainak elismerését.
A pedagógusok közül idén Fábián László Balázs, szakács gyakorlati oktató büszkélkedhet „Az év tanára” címmel. Szívből gratulálunk a jutalmazottaknak.
Végzős diákjainknak ezúton is sikeres szakmai vizsgát kívánunk!
Nevelőtestület, Kisvárda
A ballagáson készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2qsffV6

Tags:
Menü