Szalagavató ünnepség Kisvárdán

Szent Bazil Középiskola Szalagavató ünnepség Kisvárdán Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A kisvárdai Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola 2017. december 1-jén tartotta szalagavató ünnepségét a Várszínház és Művészetek Házában.

Ez a nap a végzős Vendéglátó eladó, Eladó, Irodai titkár és az Érettségire felkészítő képzés tanulóiról szólt, akik már hetekkel az esemény előtt nagy lázban égtek.

A sorozatos tánc-, ruha- és énekpróbák azonban meghozták a várt eredményt a nagy napon. Az ünnepélyes köszöntőt és szalagtűzést követően a nézőközönség igazán színvonalas produkciókat láthatott a színpadon, amellyel az osztályok készültek.

A műsorszámok között volt latinos táncegyveleg, fergeteges hangulatú retro party, mezőföldi friss csárdás, nagyecsedi cigánytánc, illetve kabaréjelenet.

A végzősök osztályfőnökeiknek búcsúdalt is énekeltek, amely igazán megható pillanatot varázsolt az ünnepi díszbe öltöztetett színpadra.

Meglepetésként a tanárok is készültek egy tánccal, amely szintén elsöprő sikert aratott. A közönségnek számos örömteli pillanatban volt tehát része, akik boldogságukkal és tapssal jutalmazták a fellépőket. Nekünk ennél aligha kellett több.

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez.

Reméljük, valamennyi résztvevő számára emlékezetes nap marad iskolánk szalagavató ünnepsége.

Nevelőtestület, Kisvárda

A szalagavatón készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2jiy2U0

Tags: ,
Menü