Meghitt ünneplés a Vám szakos osztályban Kisvárdán

Szent Bazil Középiskola Meghitt ünneplés a Vám szakos osztályban Kisvárdán Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Szeptember elsején Kisvárdán is újraindult a méltán népszerű Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző képzés a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolában.

Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva mi, tanárok egy nagyon jó, összetartó és tanulmányi eredményekben is élen járó osztályt vártunk.

Rövid időn belül beigazolódott, hogy az osztály tagjai megtalálták a közös hangot, hamar összekovácsolódtak, az iskolai programokban is számíthatunk rájuk.

Otthonossá tették a termüket és a Mikulás ünnepség alkalmával ügyes segítői lettek a messziről jött Télapónak. 2017. december 8-án pedig nagy meglepetéssel készültek az őket tanító tanároknak.

Fenyőfát hoztak, amelyet már reggel elkezdtek díszíteni, hogy minél hamarabb alá kerülhessenek az egymásnak szánt ajándékok. Süteménnyel és üdítővel várták tanáraikat, akiket szintén megajándékoztak.

Csupa öröm és meghittség volt az egész nap, amelyen pedagógusok és diákok együtt örülhettek, és kellő ráhangolódással várhatjuk az elkövetkező ünnepeket.

Kovács Adrienn, osztályfőnök, szaktanár

Tanulói vélemény:

„A négy hónap alatt eléggé összecsiszolódtunk, megismertük egymást és nagyon jó osztályközösség alakult ki, valamint rengeteg élménnyel gazdagodtunk. A szalagavató ünnepségen is nagyon sok szeretettel segítettünk a tanároknak, akik partnerként fogadták el tevékenységünket és munkánkat. Ezek az élmények bővültek a karácsonyi kis ünnepségünkkel is. A kellemes hangulatot megalapozták a karácsonyi zenék, a közös fadíszítés és az ajándékozás. Nagyon jól éreztük magunkat a minket tanító tanárok társaságában. A továbbiakban is eredményesen szeretnénk együttműködni az oktatóinkkal mind a tanulásban, mind a közösségi munkában. Reméljük, hogy a jövőben tervezett programjainkat is sikerül megvalósítani.”

A meghitt pillanatok képeit itt láthatjuk: http://bit.ly/2E7RhVC

Tags: , ,
Menü