Ballagás 2018 – Kisvárda

Szent Bazil Középiskola Ballagás 2018 – Kisvárda Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A kisvárdai Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola 2018. május 4-én tartotta ballagási ünnepségét.

A meghitt és örömteli pillanatokban osztozott velünk Czövek Éva, a Hajdúdorogi Főegyházmegye oktatási megbízottja, Szilágyi Gábor intézményvezető atya, Dr. Illésné Meskó Marianna igazgató asszony, Dr. Papp Tibor kisvárdai parókus atya, valamint Szirmai Máté Ferenc diakónus atya.

Szép és tartalmas műsorral köszöntötték a végzős diákok a pedagógusokat, szülőket és a hozzátartozókat, amelyért cserébe virágokkal halmozták el őket. Négy osztály sorakozott fel, a verőfényes májusi délelőttön az iskola udvarán. A végzős osztályok a 14. Irodai titkár, 11. Eladó, 11. Vendéglátó eladó és az Érettségire felkészítő osztály.

A ballagók nevében búcsúzott egy-egy tanuló, felidézték az elmúlt éveket és hálásan megköszönték osztályfőnökeik és tanáraik áldozatos munkáját. Hallottunk szép búcsú verseket, szavalatokat, melyektől könny szökött a szemünkbe.

Az alsóbb évfolyamosok is elköszöntek végzős társaiktól. A hagyományokat megtartva végzős diákjaink idézettel színesítve átadták az iskola zászlaját az alsóbb éveseknek, amelyre szimbólumként szalagot tűztek a ballagók.

Czövek Éva oktatási megbízott nagyon sok oklevelet és könyvjutalmat adott át az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott tanulóknak. Iskolánk vezetősége a tantestület ajánlása alapján az idén is odaítélte az Év diákja és az Év tanára megtisztelő címet. Az előbbit Fehér Rebeka, 11. évfolyamos Vendéglátó eladó szakos tanuló, az utóbbit Baloghné Lipták Bernadett kapta.

Gratulálunk minden jutalmazott és ballagó diáknak. Vizsgáikhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

Nevelőtestület, Kisvárda

A ballagási képeket itt nézhetjük meg: https://bit.ly/2HnCuXz

Tags: ,
Menü