Bemutatkozott a Bielenda Professional

Szent Bazil Középiskola Bemutatkozott a Bielenda Professional Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Ismét egy újabb kozmetikai céggel ismerkedhettek meg a 13. évfolyamos esti tagozatos kozmetikus tanulóink 2018. május 29-én, Kisvárdán.

Weber Erika budapesti mester- és oktatókozmetikus részletesen bemutatta az általuk forgalmazott termékeket a kezelés céljának megfelelően csoportosítva. Pl.: a „villámkezelésekre” szolgáló peel-off gélmaszkokat, a különböző bőrtípusok kezelőcsomagjait, az energetizáló kezelést, és a Power of Nature csomagot, ami csiganyálka kivonatot tartalmaz.

A bemutató második részében egy különleges lifting-masszázs technikát láthattunk, ami a hagyományos iskolamasszázs technika mozdulatainak pontosan az ellentéte: minden izmot átmozgat a dekoltázstól a hajnövés széléig. Mindannyian kaptunk egy próbacsomagot peel-off alga gélmaszkokkal, és krém mintákkal, katalógussal, árlistával.

„Én voltam a masszázsmodell. Próbáltam figyelni a mozdulatokat, de néhány perc után már csak a meditációs zenét hallottam, és szinte lementem alfába. Nagyon kellemes élményben volt részem. Szeretném én is elsajátítani ezt a masszázs-technikát, hogy minden munkában elfáradt vendégemet ilyen módon is tudjam kényeztetni, széppé, frissé, kipihenté tenni.” (Jakabné Bácsi Gabriella)

Természetesen a tanszalonunknak is hagytak itt kabin kiszerelésű termékeket, hogy ne csak egyszer tudjuk kipróbálni, hanem rendszeresen használjuk is, hiszen így lehet egy termékről, termékcsaládról a megfelelő következtetést levonni.

Köszönjük szépen a lehetőséget, Bielenda!

Márta Edina Judit, gyakorlati oktató

A bemutatón készült képek itt láthatók: https://bit.ly/2y0yY5V

Tags: , ,
Menü