Alveola és Solanie bemutató Kisvárdán

Szent Bazil Középiskola Alveola és Solanie bemutató Kisvárdán Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Cégbemutatót és termékismertetőt tartott a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola kisvárdai kozmetikus tanszalonjában Valiskó Mária kozmetikus mester, a Solanie vezető trénere 2018. március 8-án.

Izgatottan vártuk a bemutató napját, mivel tanulmányaink során már mindannyian találkozhattunk a Solanie termékek egy részével. Kezdésként betekintést nyerhettünk a cég történetébe, működési mechanizmusába. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezen háttérinformációk elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy szakember el tudja kötelezni magát egy adott márka termékei mellett.

Megismerhettük a cég által gyártott professzionális és lakossági termékcsaládokat is, továbbá Marcsi rávilágított az ezek közötti különbségekre is.

Kifejezetten hasznos volt számunkra a különböző termékcsoportokra vonatkozó felhasználási ajánlás, mely kezdőként is sokat segít eligazodni a széles termékpalettán.

A szakmai bemutató gyakorlati része arcmasszázs és AHA-savas kezelés bemutatásával folytatódott, melyhez természetesen Solanie termékeket alkalmazott a kozmetikus mester. Mindannyian irigyeltük a Marcsi modelljét a kétféle koreografált masszázs mozdulatait figyelve.

Véleményem szerint szakmailag nagyon inspiráló és informatív napot tölthettünk el, ezen felül pedig még néhány bemutató termékkel is gazdagodott a tanszalonunk.

Kaczurné Barabás Mariann, 11. évfolyamos kozmetikus tanuló

A bemutató képeit itt nézhetjük meg: https://bit.ly/2MeHQYB

Tags: , ,
Menü