Tanévzáró Kisvárdán 2018 jnius

Szent Bazil Középiskola Tanévzáró Kisvárdán 2018 jnius Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A kisvárdai Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola 2018. június 25-én tartotta tanévzáró ünnepségét.

Kaczur György tagintézményvezető-helyettes úr beszédében értékelte az elmúlt tanévet, mely eseményekben, programokban igen gazdag volt. Nemcsak kemény munka és tanulás, hanem közösségépítő és szórakoztató percek, órák is színesítették a diákok és tanárok iskolai életét. Büszkeséggel tölti el a tantestületet, hogy a végzős diákok sikeres szakmai vizsgát tettek, így bizonyítvánnyal és biztos tudással távoztak intézményünkből.

Természetesen a tanévzáró alkalmával nem maradhatott el azon tanulók jutalmazása, akik kiemelkedő tanulmányi eredményükkel kivívták a nevelőtestület dicséretét, illetve, akik a közösség érdekében végeztek kimagasló munkát.

Mindannyiuknak ezúton is szívből gratulálunk! Tagintézményvezető-helyettes úr azt is hangsúlyozta beszédében, hogy az összefüggő szakmai gyakorlat teljesítése mennyire fontos feladat, hiszen a továbbhaladás, a felsőbb évfolyamba lépés feltétele. Ez idő alatt tanulóink elmélyíthetik a tanév során megszerzett elméleti tudást és begyakorolhatják a már megismert műveleteket.

A nyári gyakorlatot követően pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Élményekben gazdag, örömteli vakációt és feltöltődést kívánunk mindenkinek! Találkozunk szeptemberben!

Nevelőtestület, Kisvárda

A tanévzáró képei a facebook oldalunkon nézhetők meg.

Tags: ,
Menü