Levizsgáztak Eladó szakos tanulóink Kisvárdán

Szent Bazil Középiskola Levizsgáztak Eladó szakos tanulóink Kisvárdán Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A végzős Eladó osztály tanulói is megmutathatták tudásukat az elmúlt hetekben Kisvárdán a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolában.

Gyakorlati vizsgafeladatuk során élelmiszer- és vegyiáru, valamint műszakicikk áruismeretből különböző szituációban szolgálták ki a vevőket, és tájékoztatták őket magyar és angol nyelven egyaránt.

Végül az értékesítéshez szükséges bizonylatok kitöltése várt a diákokra. A szóbeli vizsgarésznél ruházati áruismereteikről, áruforgalomból és a különböző egységek működési szabályairól szerzett tudásukból adhattak számot.

Ezúton szeretnénk megköszönni a vizsgabizottság, valamint a felkészítő pedagógusok szakszerű és lelkiismeretes munkáját.

Az elért eredményekhez és a sikeres szakmai vizsgához szívből gratulál az iskola tanári kara!

Bízunk abban, hogy minden eladóként végzett diákunk hamarosan talál számára megfelelő munkahelyet, mivel ezen szakma a kereskedelem több területén kínál lehetőséget az elhelyezkedésre, úgymint élelmiszer-, vegyiáru eladó, gyógynövény eladó, műszakicikk-eladó, ruházati eladó.

Intézményünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett a piacképes szakmák képzésére, illetve arra, hogy tanulóink számára olyan gyakorlati tudást biztosítsunk, mellyel megállják helyüket az életben.

Baloghné Lipták Bernadett, osztályfőnök, szaktanár

A vizsgán készült képek itt láthatók: https://bit.ly/2KqJ3id

Tags: , ,
Menü