Rendhagyó osztályfőnöki óra

Szent Bazil Középiskola Rendhagyó osztályfőnöki óra Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Alig kezdődött el az új tanév, a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola diákjai máris egy nagyszabású rendezvényen, pontosabban egy rendhagyó osztályfőnöki órán vehettek részt pedagógusaik kíséretében 2018. szeptember 13-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A Jobb Velünk a világ! című előadás keretében – közel hatezres közönség soraiban ülve – többek között Böjte Csaba ferences rendi szerzetes értékes gondolatait hallgathattuk meg családról, szeretetről, melyek útravalóul szolgálhatnak mind a magánéletünkben, mind pedig a mindennapi munkánk során.

Ezenkívül a műsor részét képezte a NEMADOMFEL Együttes fogyatékossággal élő művészeinek felemelő és megható produkciói. Élményekkel telve és várakozásainkat felülmúlva léptünk ki a hatalmas Arénából, és folytattuk kirándulásunkat a Hadtörténeti Intézet és Múzeumba, ahol régi és újkori fegyvereket, haditechnikai eszközöket, katonai egyenruhákat tekinthettünk meg.

Budapest látványa magával ragadta a tanulóinkat, a verőfényes napsütésben megcsodálhatták a főváros szépségét, hangulatát, néhány nevezetességét. A hazafelé vezető úton fáradtan, de annál nagyobb megelégedettséggel és élményekkel telve beszéltük meg a nap eseményeit.

Nagyon örülünk annak, hogy részt vehettünk ezen kiránduláson, feltöltődést nyújtott mindannyiunk számára.

Nevelőtestület, Kisvárda

Képek a kirándulásról itt láthatók: https://bit.ly/2AwVKlf

Tags: ,
Menü