Teremdíszítő verseny Kisvárdán

A kisvárdai Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola tanárai közösségépítő céllal osztályterem-díszítő versenyt hirdetettek tanulóik körében.

A verseny kritériumai között szerepelt, hogy az osztályok szakmájuknak és az évszaknak megfelelő dekorációkkal ékesítsék termeiket. Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a diákok a munkába.

A versenyszellem dominált mind a kilencedikes, mind a felsőbb évfolyamosok körében. Az osztályok közös munkája elérte célját, hiszen szebbnél szebb és kreatív ötletek valósultak meg. Olyan szép és vidám díszítésű osztálytermek születtek, ahova diáknak és tanárnak egyaránt öröm a belépés.

Az első helyen a 9. pincér-szakács és a 9. egészségügyi ágazat osztályok végeztek, a második helyezést a 14. pénzügyi-számviteli ügyintéző szakos tanulók érték el. A harmadik helyen is döntetlen eredmény született: a 9. eladó és 10. szakács-pincér osztály érdemelte ki a még dobogós helyet.

Tortával és egyéb ajándékokkal jutalmaztuk a tanulókat. Az eddig is barátságos és otthonos iskola, a teremdíszítés segítségével még közelebb került a tanulókhoz.

Nevelőtestület, Kisvárda

A díszítés eredményéről készült képek itt láthatók: https://bit.ly/2M2wc4T

Tags: ,
Menü