Tanulóink mondták!

Megkérdeztünk idei 9 évfolyamos tanulóinkat miért választottak minket, illetve mi a véleményünk az iskoláról, nézzük csak mit rejteget a 14-16 éves korosztály fejecskéje:

„Azért választottam az iskolát, mert sokan mondták, hogy jó iskola….”

„….a tanárok is fiatalosak, kedvesek…”

„Szeretem mert nagyon kedvesek a tanárok és nagyon jó a közösség és az osztály. Azért választottam ezt az iskolát, mert a neten utána néztem és megtetszett. ..”

„…azért választottam ezt a szakmát, mert szeretem a babákat, meg tetszik a szakma. Onnan tudtam ezt az iskolát, hogy voltak a régi sulimban beszélgetni és hallottam, hogy van az a szakma, amit én szeretnék csinálni és így szerettem volna ide jönni, nagyon kedvesek a tanárok, ők is úgy állnak hozzánk ahogy mi hozzájuk…”

„Azért ezt az iskolát választottam, mert jó szakmai tanárok vannak itt, akik jól megtanítják nekünk azt a szakmát, amit kiválasztunk. Szerintem semmit nem kéne változtatni az iskolán.”

„.. ezt az iskolát a nővérem által ismerem, három évvel ezelőtt jöttem beíratni és már akkor is tetszett..”

„..volt osztályfőnököm mondta, hogy jöjjek ide, mert jó iskola, és tényleg nagyon jó..”

„..meglepődtem, mert megszerettem a matekot és még a matektanárt is. Na hát az osztályfőnököm a kedvencem! Segítőkész és … nénin látszik, hogy mennyire a javunkat szeretné…”

„..nekem a sulit az egyik fodrász ismerősöm ajánlotta, elsőnek féltem, hogy rossz lesz, de az 1. napon már imádtam a sulit, az osztályfőnököt is és az osztálytársakat is..”

Pár mondat csupán, de leírja, hogy iskolánkban tényleg fontosak a tanulók és pedagógusaink lelkiismeretesen végzik munkájukat!

Tags: ,
Menü