Rendhagyó innovációs verseny

Debrecen Postakert utcai tanulóink a kialakult helyzet ellenére is részt vettek 2020.05.14-én, a Junior Achievement által rendezett innovációs versenyen.

A programon 11 diákcsapat vett részt, mely ZOOM rendszerén keresztül valósult meg. Minden csapat 4-5 főből állt. Iskolánkat a 13. évfolyamos Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanulók képviselték: Angyal Eszter, Varga Dóra, Fehér Enikő, Máthé Péter, Szabó Krisztián  

Angyal Eszter szavai a versenynapról:

„A csütörtöki napunk izgalmasan alakult, ugyanis innovációs versenyen vehettünk részt, mely online zajlott le. Reggel 9 órakor egy ünnepélyes és rendhagyó megnyitóval indult a napunk, minden zökkenőmentesen alakult annak ellenére is, hogy ZOOM-on online zajlott le a verseny. Neves mentorokat és cégvezetőket ismerhettünk meg, akik segítettek nekünk az ötletünk kidolgozásában. Négyen voltunk egy csapatban, egésznap közösen ötleteltünk és dolgoztunk. Ebben a helyzet nagyon jót tett számunkra is, hiszen régen láttunk már egymást. A napunk végén élő zoom-on keresztüladtuk elő az ötletünket a mentorok, zsűrik és a többi csapat előtt. Úgy érzem, hogy a csapatom nevében is mondhatom, hogy nagyon sokat tanultunk aznap, rengeteg új ötlettel gazdagodtunk.”

Felkészítő pedagógus: Fedor Lászlóné

Tags: , ,
Menü