Ahogy egy jó tanár útjára engedi a tanulóit

Újabb sikeres vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző vizsgán vagyunk túl. Az elmúlt két évet összefoglalja Orosz Attila pedagógus „Ez nem egy Oscar -díj átadó vagy egy szépségkirálynő választás, hogy köszönök mindenkinek mindent meg amúgy is “világbéke”!!

Ahányszor leírom, hogy köszönöm gondoljatok erre! De jó hogy megismerhettelek titeket! Köszönöm azt az empátiát, odafigyelést, amit felém sugároztatok a mai napig!

Ez nem azt jelenti, hogy megszakad a kapcsolatunk, de szerda délutántól törlöm a közösségi oldalt és a hozzá kapcsolódó messenger üzeneteket! Ez tudtátok, mint ahogy azt is hogy a helyzetre való tekintettel tartottam meg ezt az egészet! Tudjátok azt is, hogy mit gondolok ezekről, hogy jobban szeretem, ha egymás szemébe nézve beszélünk egymással!
Rám mindig számíthatok és bármiben, ha tudok segíteni megteszem! Hogyan értek el azt is nyitott számotokra.
Gratulálok az elért eredményekhez! A kijavított dolgozatok alapján nem csalódtam!!!!

Szent Bazil Középiskola Ahogy egy jó tanár útjára engedi a tanulóit Debreceni tagintézmény Hírek Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Azt kértem az első bejegyzésemben, hogy higgyetek magatokban és én hiszek bennetek meg egy kicsit bennem!! Így lett!!
Rengeteg mindent le kellene írnom nektek, de talán majd elő szóban! (olyan ez mint amikor véges az időd, elmúlt valami és nem mondtál el mindent és nem mutattál meg mindent)! De nekünk lesz még rá időnk!

Azt kívánom nektek, hogy csak a szívetekkel szeressetek és az eszetekkel gondolkodjatok és legyetek ilyen értékes emberek, mint most!

Megtiszteltetés volt tanítani benneteket és tanulni tőletek!!!

Üdv: Orosz Attila

Szent Bazil Középiskola Ahogy egy jó tanár útjára engedi a tanulóit Debreceni tagintézmény Hírek Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Tags: , ,
Menü