„Itt a farsang, áll a bál…” – a Bazil is mulat már…

Február utolsó hete a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola debreceni telephelyein igazi karneváli hangulatban telt. A tanulók lelkesen mutatták meg a színes oldalukat, ugyanis minden nap más és más megadott színű ruhában kellett megjelenni.

A hét csúcspontját a farsang napja jelentette, melyen a vállalkozó szellemű diákok és oktatók is tarkabarka maskarákat öltöttek. A közösségi élet serkentése érdekében játékos vetélkedőkben mérhették össze az osztályok az erejüket, s bátran vonultak fel ötletes egyéni és csoportos jelmezükben. Találkozhattunk Csillag Patrikkal, Dr. Bubóval, Szörnyella de Frásszal, Michael Jacksonnal, színes bohócokkal, de megérkezett közénk Bódi Guszti és Margó is vagy a Pizsi Party résztvevői. A hangulatot még jobban fokozták azzal, hogy néhányan ötletes produkciókkal szórakoztattak bennünket. Nemcsak a Mónika show-ból kaptunk ízelítőt, de táncos-zenés műsorszámokkal is emelték a délután fénypontját.
Nem maradt azonban éhesen sem ez a mókás társaság, ugyanis tankonyhánkon ügyes kezű tanulóink ízletes fánkot sütöttek, amit finom házi lekvárral kínáltunk.

A vidám programkavalkádot tombolasorsolással koronáztuk meg, melynek nagy sikere volt a diákok körében.


Tags: ,
Menü