Szalagtűzés Debrecenben-amikor a szívünk is díszbe öltözött!

Minden iskola életében kiemelt fontossággal bírnak a szalagtűző ünnepségek. A debreceni Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolában sem volt ez másképp október 21.-én, amikor sor került erre a csodálatos iskolai hagyományra a Faraktár utcai tagintézményünkben.
A vendégek hatalmas érdeklődése miatt két időpontban került sor az ünnepségre, 14.00-tól és 16.30-tól. Az első etapban 2 osztály kapta meg a jólmegérdemelt szalagot: a 12. évfolyamos szépészet és szociális ágazatban tanulók és a 14. évfolyamos pénzügyi-számviteli ügyintéző osztályban tanulók szíve fölé került fel a Bazilos szalag.
Ez a nap a végzősökről szólt, nekik zengett a dal, a vers róluk szólt. A táncpróbák alatt még jobb közösségé kovácsolódtak, ami látszott is a produkciókon. Az idén sem maradthatott el a keringő, illetve ritmusra mozgott a nézőtér lába a moderntánc bemutatótól is.
A késő délután megrendezett szalagtűzőn 3 végzős osztály képviseltette magát: a 11. évfolyamos pincér-vendégtéri szakember és szakács, egy 14. évfolyamos kisgyermekgondozó-nevelő, és egy 14. évfolyamos kozmetikus technikus osztály.
Nagyon jó hangulatú műsorokkal szórakoztatták a nagyérdeműt diákjaink: megnézhettük közelről, hogy milyen egy „Nagy Pénzrablás” a vendéglátó-turizmust tanuló diákok előadásában, megtanulhattuk a kisgyermekgondozós diákoktól, hogy nem kell félni a bébi cápától” és gyönyörködhettünk kozmetikus lányaink színvonalas táncelőadásában is.
A meglepetés műsorszám nem maradhatott el az idén sem, néhány bátor táncoslábú tanár a tantestületből vállalta, hogy pár perc erejéig visszarepíti a vendégeket a szeretet és béke világába, a Hair musical betétdalai segítségével.

Tags: ,
Menü