..mert minden ünnepnek ragyognia kell…

folder_openHírek, Nyíregyházi Tagintézmény

Gyorsan élünk manapság. Rohanunk, megvesszük, használjuk, kidobjuk. Aztán még egy új nap. Majd még egy. És így szaladnak velünk a szürke hétköznapok.
2022. november 4.-én mindenki megállt egy picit. A testek, a lelkek ünneplőbe öltöztek, mert aznap mindenki a nyíregyházi végzős Bazilosok szalagtűzőjére sietett.
A rendezvény megkezdése előtt minden vendég kapott egy kis ízelítőt iskolánk életéből: megcsodálhatták fodrászaink hajszövéseit, gyönyörködhettek kozmetikus technikus tanulóinkban és megkóstolhatták az iskolánk tankonyháján készült szendvicsfalatkákat, csíphettek egy nagyot a cukrászaink által készített profiterol toronyból, amit a végén egy remek eszpresszóval nyugtázhattak.
Így testileg is betöltekezve láttunk neki ennek a csodálatos iskolai hagyománynak. Az idén 3 osztályunk viselheti büszkén a szíve felett közösségi hovatartozásunk jelképét, a BAZILOS szalagot.
Gorcsa Péter, iskolánk lelki vezetőjének áldása után kezdetét vette az önfeledt szórakozást ígérő délután. 2 énekes produkció után, a végzős vállalkozási ügyviteli ügyintéző osztályos tanulóik zenés-táncos műsora csalt mosolyt a vendégek, majd könnyeket osztályfőnökük arcára, akit sikerült egy dallal meglepniük. Az idén először mutatták be műsorukat iskolánk készségfejlesztős osztályának diákjai és tanárai. A Mi vagyunk a grund című dallal sikerült felejthetetlen emlékeket ütni mindannyiunk lelkébe A végzős vendéglátás-turizmus ágazatban tanuló .diákjaink pedig egy klasszikus szalagtűzős tánccal. a bécsi keringővel zárták a sort.
Ráadással is készültek iskolánk kolléganői. Egy picit retro hangulatot sikerült még becsempészni a szalagavató végére az ABBA segítségével mindenki nagy megelégedésére.

Tags: ,
Menü