Mert nálunk a bio a menő!

folder_openHírek, Nyíregyházi Tagintézmény

Kozmetikus tanulóink, mint minden évben mindig idén is az Ilcsi Szépítő Füvek Kft szakmai bemutatóján vettek részt november 27-én a Centrál Hotelben. A megnyitót Molnár Ferenc cégvezető tartotta. Bemutatta a Kft. új stratégiai irányait, jövőbeli terveit, az idén elért eredményeket. Ezután következett a szakmai bemutató.
Diákjaink megismerkedtek a szeptemberben bevezetésre került ’Retinal’ termékcsaláddal, bőrre gyakorolt hatásukkal, valamint felhasználási lehetőségeikkel. A készítmények alkalmazását a gyakorlatban két Ilcsi referenciakozmetikus mutatta be.
Négyféle kezelési sorral ismerkedtek meg leendő kozmetikusaink a bemutatón. A bio kozmetikumok jótékony hatását a tanulók magukon is láthatták, hiszen lehetőségük volt kipróbálni a termékeket.
Az előadás szünetében lehetőségük nyílt a résztvevőknek egy kis játékra, melynek során az Ilcsi kozmetikumokat kellett párba állítani a bennük található fő hatóanyagokkal.
A lányok minden esetben megtalálták az összetartozó elemeket így mindenki egy-egy Ilcsis ajándékot kapott jutalmul.
A rendezvények sok új ismerettel gazdagodhattak diákjaink. melyeket eredményesen tudnak majd hasznosítani tanulmányaik alatt.

Köszönjük Ilcsi Kft!

Tags: , , ,
Menü