Az Ilcsi SZÉPÍTŐ FÜVEK újításokkal teli Őszi Szakmai Bemutatója: A szépség és innováció találkozása”

folder_openHírek, Nyíregyházi Tagintézmény

Nyíregyházán, 2023. november 18.- án az Ilcsi SZÉPÍTŐ FÜVEK Biokozmetikai KFT. egy izgalmas és inspiráló őszi szakmai bemutató keretében mutatta be legújabb termékeit és stratégiai irányvonalait a Centrál Hotel és étteremben. A rendezvény különlegességét az adta, hogy a résztvevők között kozmetikus tanulóink is jelen voltak, akik a cég legújabb fejlesztéseibe nyerhettek betekintést.
A rendezvényt Molnár Ferenc, a cég tulajdonosa vezette, aki részletesen bemutatta a vállalkozás működését, valamint kiemelte a cég megújult arculatát és az új stratégiai irányokat, melyeket a rebranding folyamata hozott magával. A résztvevők érdeklődve hallgatták, ahogy Molnár Ferenc beszélt a cég elkötelezettségéről az innováció és a természetes szépségápolás terén.
Az esemény fénypontjaként Szanyi Ágota ismertette az Ilcsi SZÉPÍTŐ FÜVEK legújabb termékeit. Az előadás során a kozmetikusok elméleti és gyakorlati képzésben részesültek, melynek során megismerhették a Hyaluron & Peptid és a Hyaluron & Peptid – Collagén termékcsaládot. Az új termékek kifejezetten a modern szépségápolás igényeire szabva kerültek kifejlesztésre, kiemelve a hatékony hidratálást és a bőr feszességét.
A résztvevők lelkesen fogadták az új termékeket, és élénk beszélgetések alakultak ki a kozmetikusok és a cég képviselői között. A bemutató nemcsak lehetőséget teremtett az új termékek megismerésére, hanem inspirációt is nyújtott a szakmai közösségnek az állandó fejlődés és a szépségápolás terén tett erőfeszítéseikben.
Az Ilcsi SZÉPÍTŐ FÜVEK Biokozmetikai KFT. őszi szakmai bemutatója nem csupán egy termékbemutató esemény volt, hanem egy olyan alkalom, ahol a szépségipar iránt elkötelezett szakemberek és tanulók együtt ünnepelhették a természetes szépségápolás és az innováció értékeit.
Köszönjük a lehetőséget az ILCSI-nek!

Tags: , , , , ,
Menü