Bazilos diákok a Mercure Hotel Debrecenben, 2024

folder_openDebreceni tagintézmény, Hírek

Kivételes lehetőséget kaptak a végzős pincér és szakács tanulóink, ugyanis átléphették a Debrecen szívében található legújabb szálloda, a Mercure küszöbét. Már ekkor feltűntek a szebbnél szebb virágmotívumok, melyek vagy a szőnyegen vagy tapétán jelentek meg. Mint megtudtuk az egész Mercure Hotel Debrecen igazi különlegessége, hogy a világhírű virágkarnevál tematikája köré épült. Ezeket az információkat és még sok más hasznos ismeretet, Pető Ágnes konferencia koordinátortól tudhattuk meg, aki végigvezette kis csapatunkat a különböző helyiségeken. A szekcionált konferenciatermek többféle rendezvény lebonyolítására adnak lehetőséget. Olyan kifejezésekkel gyarapíthattuk tudásunkat, mint például “finger food”, “flying food”, “networking”, “business to business” elrendezés, stb. Manapság a turizmus- vendéglátás területén szinte mindenre angol kifejezéseket használnak, ezért is bátorítjuk tanulóinkat mi is, hogy az idegen nyelv tanulását ne hanyagolják el.
A legmagasabb szinten, a 4. emeleten egy kellemes hangulatú lakosztályban is betekinthettünk, ahol a bútorok, a különböző textíliák is a magas francia minőséget képviselik.
A legnagyobb csodálatot az éttermi rész közepén elhelyezkedő különleges belsőépítészeti fa motívum váltotta ki a tanulóinkból, amely nemcsak méretével, hanem megvilágításával is különleges hatást keltett.
A látogatás után a diákok még napokig lázban égtek és a világszerte híres Accor szállodalánc, Mercure hoteljeiről böngésztek az interneten.

Tags: , ,
Menü