Immáron 6. alkalommal rendezték meg 2014. március 22-én 19 órai kezdettel a Mestervacsorát, melyen a nyíregyházi Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium két 11. évfolyamos pincér szakos tanulója: Horváth Anita és Szűcs Ágnes, valamint pincér gyakorlati oktatójuk: Polonkai Miklós is részt vett. Ahogy az elmúlt években, idén is exkluzív környezetben, a tavaszt váró Verba-tanyán rendezték meg az ízek ünnepét.
A rendezvényen a magyar gasztrokultúra világába csöppenhettek a résztvevők, ahol a szakácsok, a cukrászok és a pincérek mestermunkát végeztek. A 250 fős vendégsereg egy különleges hangulatú, a gasztronómia minden szépségét megmutató estnek lehettek részesei. A Mestervacsorát a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nyíregyháza és Környéke Regionális Szervezete koordinálta, melyen minden mesteri, a fogások, a látvány, a ceremónia, az ételek felszolgálása is úgy történt, akár egy világhírű Michelin csillagos étteremben. Az ízek harmóniájáról a szakmában elismert mesterszakácsok gondoskodnak, a teríték, valamint a szemnek és az szájnak is kedves ételek-italok pedig, a protokollkönyvekben megírtak szerint kerültek az ünnepi díszbe öltözött asztalokra.
Gavallérné Vass Tímea, osztályfőnök
További képek facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda