1. Kezdőlap
  2. Képzések

INGYENES képzések! Szerezz velünk szakmát és/vagy érettségit!

Legyél te is Bazilos!

2002 óta adunk szakmát iskolánkban gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Többet adunk, mint száraz tanítás. Filozófiánk a törődés a tanulóinkkal, az elérhetőség és rugalmasság a jelszavunk. Több mint 10.000-en szereztek OKJ szakmát vagy érettségit iskoláinkban, Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben. A nappali tagozatos tanulóknak ösztöndíjat biztosítunk, és igyekszünk szociálisan is támogatni a tanulóinkat. Közösségi programok, klubok – tánc, robotika, nyelvtanulási lehetőség. Közmunka helyett válassz szakmát, hogy azonnal legyen állásod!

Nappali képzés – szakmajegyzékben szereplő szakmák, érettségi:

Legkeresettebb, menő szakmákat tanulhatod nálunk. Szakmáinkkal lehetsz a társaság középpontja, de dolgozhatsz irodai munkakörben is. Jó közösségben tanulhatsz, ahol minden segítséget megkapsz a sikeres vizsgákhoz. Minden beiratkozó tanulónk ösztöndíjat kap. Jogosultá válsz családi pótlékra, árvaellátásra. Jár neked diákigazolványt. A gyakorlati képzés keretében pedig még fizetés is megy számládra minden hónapban. Ha már tudod, mivel szeretnél foglalkozni, akkor nézd meg a szakmáinkat a tagintézményeinkben. Görgess lejjebb, és keresd meg a városod. Ha még nem döntöttél, keresd Henit, a pályaválasztási tanácsadónkat, vagy írj nekünk chaten!

Felnőttképzés – szakmajegyzékben szereplő szakmák, érettségi:

Dolgozz és tanulj egyszerre! Ingyenes képzéseinken szakmát tanulhatsz estin, ha már betöltötted a 16. életévedet. Rugalmas időbeosztással, felnőttképzés keretében technikumi vagy szakképző iskolai szakmát és/vagy érettségit kaphatsz nálunk. A digitális oktatást és a tantermi oktatást kombinálva szerezheted meg a vágyott szakmát, hogy a mostaninál magasabb fizetési kategóriába kerülj. Trendi szakmával könnyebben találsz állást! Válaszd a személyiségednek legmegfelelőbbet, vagy hívd Henit, a pályaválasztási tanácsadónkat, vagy írj nekünk chaten!

Ha további információra van szükséged, akkor kérj visszahívást a képzésekkel kapcsolatban!

Menü