Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán

folder_openHírek, Versenyereredmények

Sikerrel kezdődött a 2012-es tanév is iskolánk fodrász és kozmetikus tanulói számára. Immár sokadik alkalommal vettünk részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő Versenyen, a Szabolcs Kupán. A rendezvénynek ismét a Bujtosi Szabadidő Csarnok adott helyet, 2012. február 12-én. A versenyt hosszas gyakorlás előzte meg, amelyen a tanulók lelkiismeretesen, ügyesen készültek a megmérettetésre. Számos modellen gyakorolták be versenymunkájukat. A nagy nap előtt „főpróbára” került sor, ahol a diákok összedolgoztak a siker érdekében. A modellek szép ruhát öltöttek és a végleges frizurák és sminkek is elkészültek.

Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekA felkészítő tanárok a legapróbb hibákat is észrevételezték és kijavították, illetve hasznos tanácsokkal látták el a tanítványaikat. A verseny napján a helyszín aulájában gyülekeztek a diákok és oktatójuk. A regisztrációt követően mindenki kihúzta a tükörszámát. Izgatottan folytak az előkészületek az öltözőben, ahol már mindenki tudta, mi a feladata. Összesen 10 tanuló 4 versenyszámban indult:

Kisvárdai fodrász eredmények:
Kézi Krisztina (13. évfolyam): férfi divatos hajvágás: 1. helyezett. Menyhárt Csilla (12. évfolyam): nappali főn frizura: 2. helyezett
Aros Judit (13. évfolyam): férfi divatos hajvágás: 3. helyezett
Mándoki Katalin (13. évfolyam): férfi divatos hajvágás: 8. helyezett
Felkészítők: Tóth-Bíró Ágnes és Polyákné Márta Edina mesterfodrászok, fodrász szakoktatók
Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekKisvárdai kozmetikus eredmények:
Lehóczki Kinga (14. évfolyam): alkalmi smink: 3. helyezett
Varga Zsanett (14. évfolyam): alkalmi smink: 5. helyezett
Csorba Tünde (14. évfolyam): alkalmi smink: 6. helyezett
Volkó Szabina (13. évfolyam): nappali smink: 7. helyezett
Dancs Bernadett (13. évfolyam): nappali smink.
Kiss Judit (13. évfolyam): nappali smink.
Felkészítő: Kovács Istvánné, mesterkozmetikus, kozmetikus szakoktató

Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek Versenyereredmények

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola nyíregyházi intézményének oktatói és diákjai lelkesen készültek az idei Szabolcs Kupára.
Diákjaink többsége először versenyzett ilyen népes,nemzetközi mezőnyben, ezért is várták izgatottan a megmérettetés napját. Oktatóink rutinos, segítő felkészítése mellett születtek a következő eredmények:
Nyíregyházai 
Fodrász eredmények:
Kukurta László divatos rövid hajvágás kategóriában 2. helyezett
Lucskai István  divatos női hajvágás kategóriában  5. helyezett
Ignéczi Brigitta női farsangi konty kategóriában  10. helyezett
Köszönet a felkészítésért Jeney Zoltán és Varga Marianna  kollégáknak, a versenyzőknek gratulálunk!
Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekNyíregyházai Kozmetikus
 eredmények:
Nagy Réka  nappali smink kategóriában 5. helyezett
Szikszai Viktória és Orosz Alexandra  nappali smink kategóriában 8. helyezett
Nagy Alexandra  nappali smink kategóriában 9.helyezett
Lipcsei Cintia  nappali smink kategóriában 10.helyezett
Vidáné Sápi Tímea fantáziasmink kategóriában  9. helyezett
Gratulálunk Rusinné Papp Mária és Palicz Ildikó felkészítő tanároknak és versenyzőinknek!!

Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekA debreceni intézmény küldöttsége is nagy izgalommal és lelkesedéssel készült a vasárnapi megmérettetésre. A fodrászok felkészülését Gulácsyné Kiss Katalin és Okváth Hajnalka, a kozmetikusok munkáit Borsos Gabriella segítette. Mindannyian a verseny helyszínén szurkoltak tanulóiknak. Dobogós helyet ugyan nem értek el diákjaink, de munkáik minősége mégis szépen példázza felkészültségüket a pályára. Egy napra kitárult a szakmai világ, kapui hívogatóan csábították a résztvevőket, a nézelődőket. És aki tegnap ezen a kapun átment, egy varázslatos műhelybe lépett, ahol bepillantást engedtek ahhoz, hogy hogyan is „készül” az ember, ha jó sok fantáziával fűszerezzük meg.

Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekDebreceni 
Fodrász eredmények:

Rácz Anett farsangi konty 5. helyezett
Polgári Szabina vízhullám
 8. helyezett
Szent Bazil Középiskola Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola sikerei a X. Szabolcs Kupán Hírek VersenyereredményekDebreceni Kozmetikus eredmények:
Grósz Gitta alkalmi smink 8. helyezett
Iványi Rebeka alkalmi smink 10. helyezett
Szabó Enikő 
nappali smink
 4. helyezett
Kóródi Ibolya nappali smink
 7. helyezett

A rendezvényt kiállítások, előadások, bemutatók színesítették, amelyek az érdeklődőket szórakoztatták. Az eredményhirdetésre 17.00-kor került sor, amit már mindenki izgatottan várt. Óriási visítások és tapsvihar mellett vették át a dobogó fokain a nyertes diákok a megérdemelt díjakat. Tanulóink helyt álltak a versenypáston, amit az eredmények is bizonyítanak.

Gratulálunk nekik!
írta: Tóth-Bíró Ágnes mesterfodrász, hajgyógyász, szakoktató

Tags: , , , ,
Menü